Starta, driv och utveckla företag

Har du en idé du vill förverkliga, vill du utveckla ditt företag eller behöver din verksamhet ekonomiskt stöd? Här hittar du information om var du som företagare eller idébärare kan få hjälp och stöd.

Det finns ett flertal offentligt finansierade organisationer som arbetar med företags- och innovationsutveckling i Gävleborg. Dessa bildar tillsammans ett innovationsstödsystem som samverkar för att hjälpa dig som företagare, eller dig med en begynnande företagsidé, med stöd och rådgivning på olika sätt.

verksamt.se/gavleborg är en del av verksamt.se. På verksamt.se/gavleborg samlas information om hur dessa aktörer kan hjälpa dig med rådgivning, finansiering och coaching i hur du får ditt företag att växa. Här hittar du även en kalender som samlar evenemang för företagare. 

verksamt.se drivs gemensamt av Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket som en del av myndighetssamarbetet Starta och driva företag. Totalt innehåller verksamt.se information från fler än 45 myndigheter. Här finns information och e-tjänster för dig som driver eller ska starta företag.